Auto
Sorteren op
AlfabetDatumWaardering
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Tractor spelletjes! Je vindt hier maar liefst 2 verschillende Tractor spelletjes, zoals bijvoorbeeld Tomaten Tractor 1 & Tomaten Tractor 2

Speel De Beste Gratis Tractor Spelletjes Voor Kids

Ben je dol op tractors en heb je er altijd al een willen besturen? Hier bij FunnyGames kan het! In de spellen uit onze verzameling leuke tractor spelletjes kun je met allerlei ouderwetse en nieuwe tractors door de velden en over de heuvels rijden. Ploeg het land rondom je boerderij goed om, of gebruik de tractor om een wagen of een landbouwwerktuig over ruw terrein te trekken. Tractors zijn voertuigen die speciaal zijn ontworpen zodat ze zo veel mogelijk grip hebben bij lage snelheden - daarom hebben de brede en zware banden zulke diepe groeven. Zo kun je namelijk werktuigen over het land trekken of voortduwen en hoeven taken zoals het ploegen van het veld, het eggen, en het planten van rijgewassen niet meer met de hand te worden gedaan.

Rijd Met Onze Online Tractor Spelletjes Door De Akkers en Velden

In onze tractor simulatiespelletjes kun je in allerlei verschillende soorten tractoren rondrijden. Klassieke tractoren hebben een open zetel en twee zeer grote achterwielen voor de aandrijving, en voorin de motor met daaronder twee kleinere voorwielen waarmee je de tractor kunt sturen. Moderne tractors hebben vaak een veiligheidscabine en vierwielaandrijving. Rijd in een kniktrekker, smalspoortrekker, werktuigenlader, en andere coole landbouw voertuigen. Voer allerlei taken rondom de boerderij uit, en transporteer voorwerpen in je laadwagen en zorg dat er niets uit valt. Woel de aarde om met de ploeg en plant allerlei gewassen in onze leuke boerderij simulatiespelletjes, of rijd de heuvels op en af in onze tractor trial spelletjes en probeer je wagen in balans te houden. Veel plezier met onze verzameling prachtige tractorspelletjes voor liefhebbers van het plattelandsleven!

balloon_mascot