Tags

Voetbal spelletjes

Sorteren op 

Voetbal spelletjes

Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Voetbal Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 33 verschillende Voetbal Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Foot Shot & Myball.io

Hier speel je de beste gratis online voetbal spelletjes! Voetbal is wereldwijd een ontzettend populaire sport. Veel mensen dromen ervan om ooit een professionele voetballer te worden. Niet alleen omdat je dan betaald wordt om je favoriete sport te spelen, maar ook omdat topvoetballers vaak ontzettend veel geld verdienen en razend beroemd zijn! Dat is eigenlijk een vrij recent fenomeen. Vroeger kregen voetballers lang niet zo veel betaald, en tegenwoordig hebben voetballers uit kleinere ploegen er soms ook nog een baan naast om rond te kunnen komen! Wereldwijd is voetbal op het moment de meest bekeken sport, en FIFA schat dat zo'n 240 miljoen mensen regelmatig voetbal spelen. Alhoewel de regels soms heel anders waren, bestaan voetbal-achtige spellen al duizenden jaren! Sommige van deze voetbalspellen werden door zowel mannen als vrouwen als wedstrijdsport beoefend.
Voetbal wordt gespeeld op een rechthoekig grasveld (of kunstgrasveld), Teams tellen meestal veel meer dan 11 spelers, maar van elk team mogen er maximaal 11 spelers tegelijkertijd het veld op om te spelen. Het doel is om de bal tussen de spelers door te speler en dicht genoeg bij het doel van je tegenstanders te komen om de bal langs de keeper het doel in te trappen. Als het verdedigende team een overtreding begaat, mogen de aanvallers een penalty schop op het doel maken. Er zijn allerlei leuke variaties op voetbal, zoals minivoetbal en zaalvoetbal.
Bij FunnyGames kun je gratis allerlei gave voetbal spelletjes spelen, van World Cup spelletjes tot penalty shootout spelletjes, tafelvoetbal spelletjes, en flick soccer spelletjes. Veel plezier met spelen!

Tags

Feedback verzenden