home icon
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling download spelletjes! Je vindt hier maar liefst 7 verschillende download spelletjes, zoals bijvoorbeeld World of Warships & World Of Tanks

Speel gratis download spelletjes bij FunnyGames

Op deze pagina vind je een aantal gratis downloadbare spelletjes om op je laptop of PC te spelen. FunnyGames is voornamelijk een plaats om gratis browserspellen te spelen – dat wil zeggen, games die je in je browservenster kunt laten draaien zonder dat je ze als bestand hoeft te downloaden. We bieden echter ook een select aanbod download games. Je kunt deze spellen veilig op je computer installeren zodat je ook offline verder kunt spelen. Ook hebben we een aantal mooie downloadbare multiplayer spellen die je online samen met andere spelers kunt spelen.

Waarom downloaden?

Vroeger moest je naar de elektronica-, computer- of speelgoedwinkel als je een nieuw spel wilde proberen. Daar kon je dan floppy disks kopen met spelletjes erop. Later werden deze diskettes vervangen door cd-roms. Maar tegenwoordig hoef je voor nieuwe spellen de deur niet eens meer uit: je kan ze simpelweg via het internet downloaden. Sommige downloadspellen zijn gratis verkrijgbaar, zoals de spellen die je hier ziet. Anderen zijn enkel te koop. Wat voor spel je ook zoekt, de veiligste optie is om ze via een betrouwbare bron te downloaden, zoals bijvoorbeeld de uitgever of een vertrouwd platform. Als je van plan bent een spel te downloaden, kijk dan eerst wel even naar de systeemeisen om te zien of het spel geschikt is voor jouw computer of apparaat. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak aparte versies voor Windows en Mac. Het zou zonde zijn om precies de verkeerde editie in huis te halen!

Download games – offline spelen

Je zal misschien al wel hebben bemerkt dat we voor een klein aantal hoogwaardige spellen alleen een demo versie aanbieden op de site. Vond je die demo of proefversie helemaal top, dan kun je ervoor kiezen om de volledige versie te downloaden. Op deze pagina vind je alleen complete edities, geen demo’s of proefversies. Een groot voordeel is dat je dan niet meer online hoeft te zijn om te spelen. Ook kun je je highscores en vooruitgang bewaren zodat je de volgende keer gewoon weer verder kunt spelen vanaf het deel waar je was gebleven.

Download multiplayer spelletjes

In vergelijking met onze online games hebben deze downloadspellen doorgaans complexere werelden en grote landkaarten om te verkennen, en een langere verhaallijn met meer missies en/of veldslagen om uit te spelen. Een aantal van onze downloadspellen kun je online met een team spelen, waardoor je je krachten en voorraden kunt bundelen om je vijanden te verslaan. Ben je gek op multiplayer avonturen? Voor nog meer spellen kun je bij ons multiplayer games overzicht terecht!

Gerelateerde Download categorieën