home icon
Film
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Harry Potter spelletjes! Je vindt hier maar liefst 1 verschillende Harry Potter spelletjes, zoals bijvoorbeeld Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts

Harry Potter spellen – speel gratis online op FunnyGames!

Met de spellen in onze Harry Potter verzameling kun je machtige magie beoefenen en toverspreuken leren met Harry, Ron en Hermelien. De boeken van J.K. Rowling over de avonturen van Harry Potter zijn een wereldwijd fenomeen geworden. Van de oorspronkelijke zeven boeken zijn meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht, en de filmfranchise is een van de meest succesvolle filmseries ter wereld! Geen wonder dat er ook snel allerlei Harry Potter spelletjes op het internet verschenen.

Harry Potter en Zweinstein

Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus is de magische school voor jonge heksen en tovenaars waar Harry en zijn vrienden les krijgen. Hier leren ze alles over toverstokjes, magische spreuken, en toverdrank. Het is een heel mysterieuze en vreemde school: een reusachtig kasteel waar de trappen altijd bewegen en de schilderijen altijd aan het roddelen en praten zijn. In de gangen waren allerlei spoken rond, en overal zitten geheime kamers verborgen. Buiten is er een groot meer en een duister bos waar allerlei gevaarlijke mythische wezens en monsters wonen. Klinkt dat niet als een ontzettend spannende omgeving om te verkennen? Probeer dan eens ons populaire multiplayerspel Kogama: Harry Potter and the castle of Hogwarts en ontdek alle geheimen van Zweinstein!

Een verzameling Harry Potter spellen

Op deze pagina kun je ook een aantal andere Harry Potter spellen vinden. Lees hier meer over onze HP spelletjes.

Harry Potter Aankleden

De heksen en tovernaars van Zweinstein (en andere toverscholen zoals Beauxbatons en Durmstrang) dragen een schooluniform en mantel. De kleuren worden bepaald door hun afdeling: Griffoendor, Huffelpuf, Zwadderich, of Ravenklauw. Help Jongen Die Bleef Leven zijn kleding uitzoeken. Je kunt kiezen voor zijn gewoonlijke Griffoendor mantel, of zoek andere tovenaarskleding, mantels en laarzen uit. Jij bepaalt wat je helden aantrekken. Als je dit een leuk soort spelletje vindt, kijk dan ook even op onze aankleedspelletjes pagina.

Zwerkbal Spelen

In de magische wereld is zwerkbal de populairste sport. Het wordt gespeeld door twee teams van zeven personen op vliegende bezemstelen, met drie Jagers, twee Drijvers, de Wachter en de Zoeker. Er zijn drie verschillende ballen: de Slurk, twee Beukers en de Gouden Snaai. Passeer de Slurk om je huispunten te scoren - maar zorg ervoor dat je het kasteel niet raakt!

Op je plaats, klaar, duel! Stap op de trein naar Zweinstein en begin je avontuur! Wil je meer spelletjes spelen met personages uit films? Neem dan ook even een kijkje op onze pagina met film spelletjes!

Gerelateerde Harry Potter categorieën