home icon
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Boot spelletjes! Je vindt hier maar liefst 11 verschillende Boot spelletjes, zoals bijvoorbeeld Battleship War Multiplayer & Super Jet Ski Race Stunt

Speel Onze Grote Verzameling Prachtige Bootspelletjes Online bij FunnyGames

Allemaal aan boord! Bij FunnyGames hebben we een gigantische verzameling leuke bootspelletjes voor je klaarstaan. Je kan een jacht besturen, passagiers vervoeren in je schuitje, meedoen aan een zeilwedstrijd, of een spannend potje zeeslag spelen. Of je nu het liefst een reusachtig cruiseschip bestuurt of rustig in de rivier wilt ronddobberen in een klein vissersbootje, de allerbeste bootspelletjes vind je op deze bootspellen pagina!

Doe Mee Met Een Spannende Bootrace Of Een Spannende Zeeslag

Probeer een van onze vele bootrace spelletjes en glijd door het water in je zeil. Met je snelle speedboot stuiter je haast wel over het water! Ontwijk de rotsen en vaar tussen alle boeien door voordat je je boot keert en op de finish afstevent. In onze zeeslag spelletjes is het ook heel belangrijk dat je boten snel en wendbaar genoeg zijn om de vijandelijke kanonskogels te ontwijken. Vaar langs je tegenstanders zodat je er goed voor ligt om je kanonnen af te vuren. Stuur je vijanden naar de bodem van de zee in onze vele single single-player en multiplayer piraten spelletjes en spelletjes met grote oorlogsschepen.

Leer Goed Varen Met Onze Uitdagende Boot Parkeren Spelletjes

We hebben ook een selectie leuke spelletjes waarin je boten moet parkeren. Vaar voorzichtig langs de steigers met je boot en probeer nergens op in te varen. Als kapitein moet jij de boten voorzichtig door de drukke baai loodsen. Vind de juiste steiger en probeer je boot goed aan te leggen. Zorg dat je de pier en de andere bootjes niet helemaal stuk ramt met je schip! Veel plezier met onze prachtige online bootspelletjes!

Gerelateerde Boot categorieën