home icon
Vecht
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling sniper spelletjes! Je vindt hier maar liefst 17 verschillende sniper spelletjes, zoals bijvoorbeeld Stickman Archer 2 & Warzone Sniper

Speel Sniper spelletjes gratis online bij FunnyGames!

Geniet van een grote verzameling spannende sniper spelletjes, gratis op FunnyGames! Hier vind je een overzicht van onze populairste sniperspellen. In deze spelletjes speel je een dodelijke scherpschutter. Kies een verscholen plek waar je op de loer kunt liggen en gebruik het vizier van je sluipschuttersgeweer om je doelwitten op te sporen. In ieder level ontvang je een speciale missie die je uit moet voeren. Zorg dat je het doelwit goed identificeert, want als je de trekker eenmaal hebt overgehaald en je kogel hebt afgevuurd kun je natuurlijk niet meer terug! Neem alle details van de opdracht goed in je op en verpruts je opdrachten niet – anders kom je snel genoeg zelf in de zichtlijnen terecht!

Verschillende sniperspellen

De meeste sniper spelletjes vallen in twee categorieën op te delen: sniper games met een oorlog- of leger-thema, en Sniper Assassin spelletjes waarin je een huurmoordenaar speelt. Trek het veld in als onderdeel van een Special Ops team en verschuil je ergens waar de vijand je niet kan zien. Met behulp van je precisiewapen, richtkijker en kundige observatie kun je informatie inzamelen en stilletjes alle doelwitten uitschakelen. In sniper assassin spelletjes word je als huurmoordenaar inzet door een verzameling ongure klanten. In beide soorten spelletjes kun je vaak geld opsparen om nieuwe en betere wapensystemen vrij te spelen.

Sniper-tactieken

De sleutel tot succes als sniper is natuurlijk precisie, maar camouflage en observatie-technieken zijn ook erg belangrijk om je missies te laten slagen. Soms moet je namelijk de locatie goed afspeuren en bedenken waar je doelwit waarschijnlijk zal verschijnen. Zo kun je ook berekenen waar en wanneer je het beste je schot kunt lossen. In andere levels is het minder duidelijk wie je doelwit is, of word je doelwit door andere mensen omsingeld. Heb je de instructies goed genoeg onthouden om je doelwit te herkennen? En kun je hem of haar uitschakelen zonder dat je een van de omstanders raakt en een chaos doet ontstaan waardoor je doelwit snel weg kan glippen? In sniper spelletjes met meerdere doelwitten zal je ook moeten zorgen dat je niet wordt bemerkt. Kijk goed waar al je doelwitten zich bevinden en kies steeds degene die net even afgezonderd is en stilletjes kan worden omgebracht zodat dat iemand meteen alarm slaat. Zo kun je genoeg tijd winnen om je opdracht af te maken.

Sniper en andere shooter avonturen

Naast sniper spelletjes hebben we ook een hele verzameling andere vuurwapenspelletjes om uit te proberen. Op onze schietspelletjes pagina kun je ons complete overzicht bekijken. Vind je juist het eerste-persoonsperspectief van sniper-spelletjes zo gaaf, stel je reactievermogen en schutterstalenten dan ook een op de proef in onze FPS spelletjes. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Sniper categorieën