home icon
Avontuur
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Stickman spelletjes! Je vindt hier maar liefst 52 verschillende Stickman spelletjes, zoals bijvoorbeeld Vex 5 & Stickman Archer 2

Speel gratis stickman spelletjes online bij FunnyGames!

Op FunnyGames hebben we een grote verzameling stickman spelletjes om gratis te spelen. Wie had gedacht dat het eenvoudige stokfiguurtje ondanks alle recente ontwikkelingen in 3D game graphics toch zó populair zou blijven in de wereld van de casual games. Maar sinds het succes van de Xiao Xiao stickman vechtspelletjes zijn stokfiguurtjes niet meer weg te denken uit veel online spelletjesgenres. Er zijn stickman schietspellen, sniper- en boogschutter spellen, actie en platform spelletjes, en natuurlijk vechtspelletjes.

Stickman spellen: simpel en effectief

Stokfiguurtjes zijn een eenvoudige manier om mensen te tekenen. Het lichaam, de armen en benen worden lijntjes, en het hoofd is een groot rondje. Het is een heel makkelijk ontwerp, maar tegelijkertijd ook heel effectief en meteen te herkennen. Stokfiguurtjes worden vaak gebruikt om storyboards te tekenen, maar het eenvoudige ontwerp staat game designers ook toe een spelconcept snel uit te werken. Met een leuk verhaal, goede muziek en wat coole special effects kunnen deze simpele figuurtjes een spel toch helemaal tot leven brengen.

Stickman game series en genres

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende stickman spelletjes en genres die je op onze website kunt spelen.

Vex

De Vex spelletjes zijn een spannende actieserie met soepele graphics en allerlei uitdagende platform levels. De nadruk ligt op de skills en behendigheid van de speler: door lastige opdrachten uit te spelen kun je niet alleen nieuwe levels en trofeeën vrijspelen, maar ook een extra moeilijke versie van elk level.

Sift Heads

In de crime noir Sift Heads spelletjes volg je de stickman hoofdpersonen door een serie criminele ondernemingen en wraakacties. Ren en schiet om langs al je vijanden te komen en probeer in leven te blijven!

Fancy Pants

De Fancy Pants Adventure spellen zijn een serie leuke platform avonturen met in de hoofdrol een stokfiguurtje met een hele coole broek. Ren, spring, en zoek de weg naar de magische poorten… maar pas op voor de stekels en spinnen!

Stickman Ragdoll

Ragdoll spelletjes zijn een populair type stickman spellen. Mik een slappe stickman door het level of slinger aan touwen door de lucht en doe gekke stunts. De armen en benen van je personage zwaaien heel komisch alle kanten op. Probeer bijvoorbeeld het spelletje Hanger Online en kijk hoe ver jij kunt slingeren.

Stickman Archer

Dit zijn vaak pijl en boog spelletjes waarin je de andere stokfiguurtjes zo snel mogelijk moet raken met je pijlen voordat je zelf wordt neergeschoten. Je vijanden verschijnen steeds weer op een andere plek. Mik en schiet snel, want als ze jouw hoofd raken ben je er geweest!

Gerelateerde Stickman categorieën