home icon
Meiden
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Dokter spelletjes! Je vindt hier maar liefst 27 verschillende Dokter spelletjes, zoals bijvoorbeeld Mask Lady Surgery & Nail Doctor

Speel Een Grote Verzameling Gratis Dokter Spelletjes Voor Kids

Dokter, dokter! Kom snel! Je patiënten hebben spoedeisende hulp nodig! In deze leuke dokter spelletjes ben jij de dienstdoende arts. Gebruik je medische kennis om je patiënten te onderzoeken en te ontdekken wat er met ze aan de hand is. Gebruik de juiste instrumenten om goed in de ogen en oren van je patiënten te turen, naar hun hartslag te luisteren, en een röntgenfoto te maken. Als je eenmaal de juiste diagnose hebt, dan kun je op de behandeling overgaan. Maak de wonden schoon, voer chirurgie uit, en schrijf medicijnen voor om je patiënten te genezen.

Geniet Bij FunnyGames Gratis Van De Beste Online Dokter Spelletjes

Bij FunnyGames hebben we allerlei geweldige spelletjes waarin je van start kunt gaan met je carrière als arts. Behandel je lievelingsfiguren uit tekenfilms en series. Misschien is je volgende patiënt wel een grappige Minion met een oorontsteking, een hoogzwangere Disneyprinses, of een superheld die moet bijkomen van een heftig gevecht met een superschurk. Het maakt niet uit wie er op de deur van jouw kliniek klopt, jij bent er altijd om ze te genezen. Als je ook eens wilt proberen zelf een heel ziekenhuis te bouwen, dan kun je hier ook een aantal mooie simulatiespelletjes spelen waarin je de manager van alle zusters, dokters, chirurgen, en alle medische afdelingen bent!

Heb Jij Een Vaste Hand? Speel Dokter Spelletjes Met Echte Chirurgische Ingrepen!

Ook hebben we een aantal realistische chirurgiespelletjes waarin je een gespecialiseerde chirurg bent. Je patiënt heeft een operatie geboekt, of is net op de OK gearriveerd voor een spoedoperatie. Alleen jij kunt deze patiënt redden met je scalpel en je vaste hand. Bekijk de patiëntgegevens en haast je naar de operatiekamer. Concentreer je goed en red levens in deze dokter spelletjes! Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Dokter categorieën