home icon
Auto
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Parkeer Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 21 verschillende Parkeer Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Parking Fury 2 & Park a Lot 3

Speel gratis Parkeerspelletjes online en leer auto’s parkeren

Speel de beste online parkeerspelletjes en wordt een echte pro als het op parkeren aankomt. Parkeren is een van de moeilijkste onderdelen van het rijexamen. Je hebt ruimtelijk inzicht en ervaring nodig om het er in een keer goed vanaf te brengen. In onze parkeerspelletjes kun je jezelf klaarmaken om de uitdaging aan te gaan. Of je nu moet inparkeren of achterwaarts een nauw parkeervakje in moet rollen, je leert het hier!

Parkeer alle auto’s in de beste online Parkeerspelletjes

We hebben allerlei mooie 2D parkeerspelletjes en prachtige 3D rij- en parkeerspelletjes om uit te proberen. Start de motor en manoeuvreer je auto achterwaarts het parkeervak uit. Volg de pijlen om het eindpunt te vinden. Je moet voorzichtig langs alle hindernissen rijden die in en om het drukke parkeerterrein verspreid liggen. Pas op voor voetgangers en andere voertuigen. Je wilt natuurlijk geen deuk in je auto, of krassen op andermans dure sportwagen veroorzaken! Als je eenmaal het juiste parkeervakje hebt gevonden dan moet je je auto netjes binnen de lijntjes van het vakje proberen te zetten. Heb je je auto precies op de juiste plek tot stilstand gebracht? Perfect! Door naar de volgende uitdaging!

Parkeer grote voertuigen In onze Parkeerspelletjes met bussen en vrachtwagens

Als jij auto’s parkeren veel te makkelijk vindt kun je ook op zoek gaan naar een grotere uitdaging. Dender zonder ongelukken de nauwe straatjes over met een grote bus of vrachtwagen. Volg de bordjes naar de parkeerplaats en probeer deze voertuigen netjes op het parkeerterrein te parkeren. Lukt het je met hetzelfde gemak? Dan ben jij vast een echt parkeergenie! Stel je talenten op de proef met deze verzameling leuke gratis online parkeerspelletjes!

Gerelateerde Parkeer categorieën