home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Bouw spelletjes! Je vindt hier maar liefst 63 verschillende Bouw spelletjes, zoals bijvoorbeeld GrindCraft & Worldcraft

Speel de Leukste Gratis Online Bouwspelletjes En Bouw Allerlei Gave Dingen

Speel een grote verzameling leuke en creatieve bouwspelletjes en bouw allerlei mooie dingen. Je kan bruggen bouwen zodat auto’s en vrachtwagens de gevaarlijke rivier of kloof kunnen oversteken, maar je kan bijvoorbeeld ook nieuwe straten aanleggen met kruispunten en rotondes om alle gebouwen in de stad met elkaar te verbinden. Zet allerlei vreemde vliegmachines en gekke fietsen in elkaar en test ze om te zorgen dat ze niet zomaar uit elkaar vallen. Gebruik blokken en voxels om je eigen kasteel, stad, of zelfs je eigen wereld te bouwen in een van onze vele door Minecraft geïnspireerde bouwspelletjes. Je kan echt van alles bouwen in deze mooie spellen!

Bouw Bruggen En Wegen In Onze Uitdagende Bouwspelletjes

Spellen waarin je wegen moet aanleggen en stevige bruggen moet ontwerpen zijn een heel erg populaire soorten bouwspelletjes. Kijk goed om te zien wat je voor elk project aan geld en bouwmaterialen hebt liggen. Er is telkens iets mis aan de infrastructuur in of rondom je stad. Wat is de slimste en de meest efficiënte manier om het probleem op te lossen? Maak een bouwplan of stippel de juiste route uit. Zorg dat al je bouwsels stevig en veilig genoeg zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je brug meteen instort op het moment dat er een auto overheen probeert te rijden!

Ontdek Ook Onze Blokken Bouwen Spelletjes, Gebouwen Slopen Spelletjes, En Meer!

In onze blokken bouwen spelletjes kun je een hijskraan of je muis gebruiken om de blokken te verplaatsen en op te stapelen. Kies de juiste vormen en materialen en zorg ervoor dat de hele boel niet omlaag komt donderen! In onze spelletjes kun je torens, wolkenkrabbers, en bruggen bouwen, maar je kunt ook allerlei bouwsels slopen! Ben jij dol op alles dat met bouwkunde te maken heeft? Neem dan snel een kijkje!

Gerelateerde Bouw categorieën