home icon
Meiden
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Dieren spelletjes! Je vindt hier maar liefst 216 verschillende Dieren spelletjes, zoals bijvoorbeeld Vlindervreugde & Dr Panda Restaurant

Verzamel Lieve Huisdiertjes In Onze Gratis Online Dierenspelletjes

Hier bij FunnyGames hebben we een prachtige verzameling gratis dierenspelletjes voor je klaarstaan. In deze spelletjes kun je al de lieve diertjes verzamelen die je ooit in huis hebt willen halen. Zorg goed voor de dieren, leer ze trucjes, was en kam hun vacht, en kleed je leuk aan. Je kunt zelfs de baas worden van je eigen dierencentrum. Er zijn allerlei dieren om mee te spelen, van huisdieren zoals katten, honden en konijntjes, tot exotische en wilde dieren zoals leeuwen, tijgers, krokodillen, en giraffes. Dit is dé pagina voor dierenliefhebbers!

Wordt Dierenarts Met Onze Gratis Dierenarts Spelletjes

Wil jij later dierenarts worden? Met onze dierenarts spelletjes kun je alvast ervaren hoe het is om in een dierenkliniek te werken. Zorg voor lieve paarden, kittens, puppies, vogeltjes, en andere dieren. Geef ze medicijnen en verzorg hun wondjes. Spoel hun vrachtje goed schoon en kam het netjes uit totdat de dieren er weer donzig en warm uitzien. Als alle dieren weer gezond zijn kun je ze vaak ook mooi aankleden in grappige dierenkleertjes en leuke accessoires geven!

Dieren Simulatie Spelletjes En Boerderij Spellen

Ook hebben we een mooie verzameling gratis 3D dieren simulatie spelletjes voor je. In deze sim spelletje kun je ervaren hoe het is om als tijger, vos, of andere grote en kleine diersoorten door de bossen en velden te rennen. Verzamel ook mooie dieren voor je eigen boerderij of wordt de manager van een manege vol prachtige paarden. Wat is jouw lievelingsdier? Zoek in onze verzameling en speel gratis alle dierenspelletjes die jij het leukste vindt!

Gerelateerde Dieren categorieën