home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Bejeweled Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 53 verschillende Bejeweled Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Candy Riddles & Sugar Heroes

Geniet van mooie en verslavende online Bejeweled spelletjes bij FunnyGames!

Hier bij FunnyGames vindt je een reusachtige verzameling gratis bejeweled spelletjes. Deze spellen zijn allemaal gebaseerd op het verslavend leuke spelletje dat voor het eerst in 2001 werd ontwikkeld. Nu kun je allerlei prachtige bejeweled puzzels ook gratis online in je browser spelen, zonder downloads! Laat de edelstenen (gems) die naast elkaar op het bord liggen van plaats wisselen om rijen en kolommen met drie van dezelfde te maken. De stenen spatten uit elkaar en verdwijnen van het bord. Nieuwe stenen komen meteen omlaag zetten om de lege vakjes te vullen. Hoeveel punten kun jij verzamelen voordat de tijd om is?

Speel gratis Bejeweled spelletjes en laat alle gems knappen

Verwissel de kleurrijke stenen die over het bord verspreid liggen en probeer verticale of horizontale ketens van drie of meer van dezelfde te leggen. De stenen verdwijnen van het bord en alle overige stenen schuiven omlaag. Van bovenaf vallen er nieuwe stenen in het speelveld. Als je een combinatie met vier of meer edelstenen weet te maken dan scoor je extra punten en verdien je bonus voorwerpen zoals speciale bommen waarmee je in een keer een hele reeks edelstenen kunt wegvagen. Soms kun je ook een kettingreactie in gang zetten waarbij de nieuwe stenen die omlaag komen vallen automatisch een nieuwe combo vormen. Zo’n kettingreactie heet een cascade, en daar kun je ook heel veel extra punten mee verdienen! Speel bejeweled spelletjes in tijdsmodus, en probeer zo snel mogelijk zoveel combo’s te maken als je kan. Kun jij de meter bovenin vol krijgen voordat de tijd op de klok om is? In een andere spelmodus moet je juist binnen een bepaald aantal beurten een willekeurige opdracht uitspelen. Maak de slimste combo’s en speel het level uit om een nieuw bord vrij te spelen. Veel plezier met ons aanbod gave en verslavende bejeweled spelletjes! Bij FunnyGames speel je ze allemaal gratis!

Gerelateerde Bejeweled categorieën