Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen

Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen

3.7
30567Waardering:

Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen (oorspronkelijke titel: Fireboy en Watergirl 5 Elements) is een gloednieuw spelletje in de avonturenserie van Fireboy en Watergirl. Je favoriete heldenduo is weer terug voor een spannend uitje, en wederom draait het allemaal om teamwork! De Vuurjongen voelt er niets van als hij door de lava loopt maar voor hem is water een dodelijke zaak. Het Watermeisje waadt zonder moeite door de poelen water, maar als ze in een van de vele poelen lava valt verdampt ze! Kun jij deze twee helden goed samen laten werken? Alleen doormiddel van een sterk staaltje teamwork kunnen ze alle levels van Watermeisje en Vuurjongen 5 doorstaan.

Je kan ervoor kiezen om beide personages zelf te besturen, of om het keyboard te delen met je vrienden en het spel samen te spelen. Verzamel de diamantjes, duw de knoppen in en zet de schakelaars om, en probeer steeds met beide personages bij de uitgang te komen. Als één personage het niet haalt, dan verliest de ander ook, dus pas goed op! Sommige hindernissen zijn voor beide helden even fataal. Ondanks hun tegenovergestelde natuurelementen, kunnen Vuurjongen en Watermeisje alleen samen alle uitdagingen overwinnen!

Developer

Fireboy en Watergirl 5 is gemaakt door Oslo Albet en verscheen voor het eerst online in januari van 2019.

Meer Fireboy en Watergirl spelletjes

Vond je dit nieuwe, vijfde avontuur van Vuurjongen en Watermeisje leuk? Dan ben je vast bij om te horen dat dit duo een stel doorwinterde avonturiers is. Aan dit spelletje gingen maar liefst vier hoofdstukken vooraf! Speel dus ook op onze site de uitdagende puzzel levels van de Bostempel, de Lichttempel, de IJstempel en de Kristallen Tempel.


Gebruik de pijltjestoetsen om Vuurjongen te besturen
w
asdGebruik WASD om Watermeisje te besturen