home icon
Avontuur
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Alien! Je vindt hier maar liefst 19 verschillende Alien, zoals bijvoorbeeld Transmorpher 3 & Run 3

Speel Een Grote Verzameling Leuke Online Alien Spelletjes

In deze alien spelletjes bestaan buitenaardse wezens weldegelijk! In sommige van deze spellen zijn ze zelfs al op Aarde geland… Vlieg door de lucht in een vliegende schotel, help schattige aliens hun ruimteschip repareren, of vecht tegen een vloot vijandelijke ruimteschepen om onze planeet te redden. In sommige spelletjes ben je een mens, maar in andere ben je een buitenaards wezen met wonderbaarlijke krachten. Zo kun je bijvoorbeeld van vorm veranderen, voorwerpen laten zweven, en meer!

Verken De Ruimte In Onze Gratis Alien Spelletjes

Er bestaan allerlei verhalen over buitenaardse wezens die naar de Aarde zijn gekomen om mensen te ontvoeren om onderzoek op te doen. Ook zijn er mensen die beweren dat ze UFO’s hebben gezien, en er bestaan allerlei complottheorieën over de militaire faciliteit Area 51 en de ‘vliegende schotel’ die zogenaamd vlakbij Roswell is neergestort. Of je in aliens geloof of niet, het hele idee dat we niet alleen zijn in het universum spreekt zeker tot de verbeelding! Verken de ruimte in onze ruimtevaartsimulatie spelletjes. Reis naar verre planeten of gebruik je ruimteschip om een buitenaardse invasie te voorkomen. Upgrade je ruimteschip na elke ronde met nieuwe en verbeterde technologie!

Beleef De Beste Alien Spelletjes Voor Kids Bij FunnyGames

In een aantal van de alien spelletjes die we hier hebben verzameld moet je een groepje schattige groene ruimtewezentjes helpen de weg naar huis te vinden. Ze hebben een noodlanding moeten maken op onze planeet, en nu is hun schip kapot. Zoek in de omgeving naar de ontbrekende onderdelen en help de buitenaardse wezens hun ruimteschip weer in elkaar te zetten. Speel deze en vele andere coole alien spelletjes gratis online bij FunnyGames! Veel plezier!

Gerelateerde Alien categorieën