home icon
Vecht
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Schiet spelletjes! Je vindt hier maar liefst 308 verschillende Schiet spelletjes, zoals bijvoorbeeld Bubble Hit & Gun Blood

Schiet spelletjes vol actie bij FunnyGames

Gratis online schiet spelletjes zijn een geweldige manier om je reactiesnelheid en behendigheid op de proef te stellen. Kies je favoriete wapens en maak je klaar voor de strijd. Schiet doelwitten neer die stilstaan en doelwitten die bewegen in onze selectie uitdagende schiet games en sniper missie spellen. Kun jij alle opdrachten voltooien door de doelwitten steeds snel en efficiënt neer te schieten? Zorg ervoor dat je genoeg ammunitie bij je hebt en doorzoek de verlaten stad opzoek naar zombies en andere monsters die je met je machinegeweer neer moet knallen. Als je alleen een pistool op zoek hebt moet je proberen zoveel mogelijk zombies in hun hoofd te raken, want met een headshot gaan ze vaker in een keer neer. Ook hebben we een aantal mooie jachtsimulatie spelletjes en shooting sims, een serie verslavende run-and-gun avonturen en scrolling shooter spelletjes.

Gratis schietspellen online: alleen de beste

Bij FunnyGames kun je ook een grote verzameling first-person shooter spelletjes spelen waarin je de 3D-spelomgeving door de ogen van je personage kan ervaren. Probeer onze militaire FPS spellen zoals de CounterStrike serie en andere vecht- en schietspellen met mooie 3D beelden. Voel de nostalgie en speel de klassiekers van vroeger met een aantal originele spellen uit de vroege dagen van 3D shooter games, zoals bijvoorbeeld Doom en Wolfenstein 3D! (En als je zelf te jong bent om je deze beroemde spelletjes te kunnen herinneren, dan is het juist leuk om eens een kijkje nemen naar de games die je ouders vroeger gespeeld hebben toen zij jong waren…!) Wat voor soort schietspel je ook zoekt, wij hebben hier de allerbeste games op een rijtje gezet. Dus laad je shot gun, revolvers en machinegeweren maar vol, haak je vinger om de trekker en spring met een grote sprong de arena in!

Gerelateerde Schiet categorieën