home icon
Meiden
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling barbie spelletjes! Je vindt hier maar liefst 1 verschillende barbie spelletjes, zoals bijvoorbeeld Snip 'n Style Salon

Speel leuke Barbie spelletjes gratis online bij FunnyGames!

Heb je altijd al een dagje met Barbie op stap willen gaan? Samen rondrijden in haar roze corvette, of naar Hawaii in Barbie’s privéjet? Vind je het helemaal te gek om kleding aan te passen en kan je niet genoeg krijgen van Barbie’s grote verzameling stijlvolle outfits? Dan is deze overzichtspagina helemaal de plek voor jou! Je kunt hieronder meer lezen over onze verzameling leuke Barbie spelletjes, of begin meteen met spelen. Wil je nog meer mooie makeovers doen? Kijk dan verder op onze makeover pagina!

Barbie’s bruiloft

Op haar trouwdag kun je Barbie helpen de mooiste bruid ooit te zijn. Help Barbie een jurk uitzoeken en kom op de dag van de bruiloft vroeg naar de kleedkamer om haar te helpen haar make-up en kapsel te doen. Jij bepaalt het plaatje, van de locatie tot de laatste kleine accessoires. Als Barbie er helemaal klaar voor is zal Ken niet weten wat het overkomt! Als je aankleedspelletjes de leukste games vindt, kijk dan ook eventjes bij onze aankleden games verzameling.

Barbie's kapsalon

Wilde jij altijd al kapper worden? Hier is je kans om alvast wat te oefenen met allerlei leuke spelletje waarin je Barbie’s haren kun knippen en stylen. Bijvoorbeeld Snip ’n Style Salon, waarin je Barbie zo veel mogelijk op het model in het plaatje moet laten lijken. In Barbie Real Haircuts krijg je volledige creatieve vrijheid om haar lokken te verven, knippen, krullen, noem maar op. Wil je meer kappers-spellen proberen? Bezoek dan onze kapsalon spelletjes pagina voor het complete overzicht.

Barbie gaat schoonmaken

Barbie vindt het leuk om af en toe wel eens een feestje te geven voor haar vrienden, Midge, Summer, Nikki, Grace en Daisy. Kun jij haar helpen zich klaar te maken voor het feest. Na afloop zit ze met alle rommel. Wil jij haar helpen met opruimen en schoonmaken? Recycle het afval, doe de afwas, en dweil samen de vloer. Barbie is vast heel dankbaar dat jullie zulke goede vrienden zijn. Maar haar droomhuisje samen weer brandschoon.