home icon
Meiden
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Kook Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 53 verschillende Kook Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Toastelia & Easter Cookies

Kookspelletjes: leer koken met de beste online spellen

Met onze gratis online kook spelletjes leer je allerlei prachtige nieuwe recepten. Beleef plezier in de keuken terwijl je met hulp en advies van je favoriete tekenfilmpersonages allerlei heerlijke maaltijden en desserts klaarmaakt. Kijk eens rond op deze pagina en kies een uitdagend kookspelletje om te spelen. Vind je het leuker om een gezonde maaltijd voor te bereiden, of leef jij stiekem het liefste van ijsjes en cake? Vind jij jezelf eigenlijk al wel een behoorlijk goede kok, of ben jij er eentje die alles helemaal aanbrandt als je ook maar iets in de oven probeert te schuiven? Als je graag wilt leren koken maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem kookles met Emma, Sarah, Barbie, Prinses Elsa, en nog vele andere vriendelijke personages die je graag op weg helpen. Voor je het weet ben je een echte chef-kok!

Gratis Kook spelletjes voor meiden, jongens en het hele gezin

Kijk goed naar de eerste stappen van het recept en hak de juiste ingrediënten in stukjes. Doe kruiden op het vlees en zorg dat de griloven goed heet is. Kies het juiste keukengerei uit en meng de ingrediënten goed door elkaar om een lekker sausje te maken. Een kleurrijke salade met groenten en veel sla is goed voor je en ook nog eens makkelijk om te maken. De Indiase keuken, echte Italiaanse pasta, pittige Thaise gerechten en Franse gebakjes zijn wat moeilijker, maar zeker wel de moeite waard! Je kan het! Zoek in de keukenkastjes naar de juiste kruiden, en kijk in de koelkast of je alle nodige ingrediënten bij de hand hebt. Als de maaltijd eenmaal op het fornuis staat dan kun je ook nog een bakspelletje met cake of koekjes uitzoeken om een prachtig nagerecht te maken. Leg de koekjes op de bakplaat en schuif ze in de oven zodat ze gaarbakken terwijl je eet. Zo heb je na de maaltijd heerlijk verse koekjes om van te genieten. Als je eenmaal aan het koken slaat zal je nooit meer naar een magnetronmaaltijd omkijken! Nu je helemaal in de kookkunst bent ingewijd wordt het altijd smullen, want je kunt je nieuwe recepten ook thuis met je vrienden en familie delen. Veel plezier in de keuken!

Gerelateerde Kook categorieën