home icon
Kids
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Disney spelletjes! Je vindt hier maar liefst 38 verschillende Disney spelletjes, zoals bijvoorbeeld Princesses vs Celebs Fashion Challenge & Prinsessen van de Oceaan: Party Time

Speel Disney spelletjes gratis online bij FunnyGames!

Met onze verzameling Disney spellen waan je jezelf in de magische wereld van Disney. Ga met je favoriete Disney personages op een spannend avontuur. Hier vind je de beroemde Disney prinsessen, Mickey Mouse, Donald Duck en nog vele anderen. Voor nog meer spelletjes gebaseerd op de Disney wereld kun je ook even een kijkje nemen op onze Disney Channel en Disney Junior pagina’s.

Disney games: onze verzameling

Op deze pagina vind je een grote verzameling verschillende soorten Disney games. Hieronder staat een overzicht van een aantal populaire spellen om je te inspireren.

Disney prinses spelletjes

Heb je jezelf altijd als Disney prinses voorgesteld? Met onze prinsessen spelletjes kunnen je dromen over kastelen, avonturen en magische vrienden pas echt van start! Beleef samen met je favoriete prinsessen allerlei fantastische gebeurtenissen. Bekijk bijvoorbeeld onze Frozen spelletjespagina en reis met Elsa van Arendelle naar New York, of ga met Vaiana naar een schoonheidssalon en doe allerlei prachtige make-up op.

Disney Makeovers

We hebben een grote collectie makeover spelletjes met je favoriete prinsessen uit de Disney films, van klassieke heldinnen als Aurora en Sneeuwwitjes tot moderne meiden als Merida, Anna, en Tiana. Will je de zee-prinsessen Ariel en Vaiana helpen bij het uitkiezen van een geweldige outfit, of mooie accessoires uitzoeken voor Jasmine en Belle, neem dan ook even een kijkje op onze make over pagina!

Disney Descendants

We hebben ook een aantal leuke spellen met de hoofdrolspelers uit de Disneyserie “The Descendants”. Deze serie gaat niet alleen over de kinderen van geliefde Disney helden, maar ook die van hun vijanden: Maleficent, de Boze Koningin, Jafar, Cruella de Vil en andere legendarische Disney-schurken.

Disney kaart spelletjes

Kaartspellen zijn een populaire manier om de tijd te verdrijven. Bovendien zijn deze spellen goed voor je geheugen en je concentratievermogen. Nu kun je jouw vaardigheden verbeteren met onze leuke Disney kaartspellen! Speel samen met Disney Channel heldin Kim Possible een kaartspel of win een wedstrijdje kaarten met de 101 Dalmatiërs!

Gerelateerde Disney categorieën