home icon
Kids
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling LEGO Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 23 verschillende LEGO Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Lego: Ultimate Spider-Man & Ninjago: Rebooted

Speel gratis LEGO spelletjes op FunnyGames

Op deze pagina vind je onze grote verzameling Lego spellen. Je hoeft dus niet helemaal naar Legoland af te reizen om aan te slag te gaan met je favoriete bouwblokken. Lego heeft allerlei bouwsets waarmee je robots, boten, treinen, en gebouwen in elkaar kunt zetten. Met deze gratis online spellen word je volledig ondergedompeld in de wereld van Lego. Ben je helemaal weg van dingen bouwen? Kijk dan ook even op onze bouwspelletjes pagina en bij onze blokken bouwen spelletjes.

Waar gaan LEGO spelletjes over

Lego is speelgoed dat oorspronkelijk uit Denemarken komt. De meeste Lego bouwsets bevatten een verzameling vrolijk gekleurde blokjes in allerlei verschillende vormen en maten. Deze bouwstenen zijn hol van binnen en hebben aan de bovenkant rondje nopjes waarmee je ze aan elkaar vast kunt klikken. Door de stenen in elkaar te passen kun je dingen bouwen, en je kunt de blokjes ook weer makkelijk lostrekken en opnieuw beginnen. Onze Lego spelletjes zijn voornamelijk gericht op de verschillende thema’s die Lego over de jaren heeft ontwikkeld, zoals Lego City, raceauto’s, en films en tv-series.

Lego spelletjes: Ninjago

Lego Ninjago is een tv-programma over de jonge Ninjago helden Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya. Meester Wu heeft ze de kunst van Spinjitzu geleerd zodat ze de kwade machten kunnen bestrijden. Iedere held beheerst een elementaire kracht: energie, vuur, bliksem, ijs, aarde en water. Samen moeten ze de gouden wapens van Spinjitzu vinden. Op onze Lego Ninjago spelletjespagina kun je op avontuur met deze dappere krijgers, of kijk voor meer games ook even op onze pagina met ninja spelletjes.

LEGO games: Star Wars

Lego heeft de afgelopen jaren ook een aantal blokkensets, korte filmpjes, en video spelletjes van Star Wars gemaakt. Lego Star Wars volgt de avonturen van de Jedi Luke Skywalker en zijn zus Leia Organa. Ze reizen door de melkweg met hun vrienden Han Solo en Chewbacca en nemen het op tegen het kwaadaardige Empire. Samen moeten ze machtige vijanden zoals Darth Vader verslaan. Sluit je aan bij Luke en zijn vrienden in onze spannende Lego Star Wars spelletjes!

Gerelateerde LEGO categorieën