home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling vissen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 23 verschillende vissen spelletjes, zoals bijvoorbeeld Fishy! & ChristmasFishing.io

Speel Vissen spelletjes gratis online bij FunnyGames!

Ontspan met allerlei leuke spelletjes waarin je heerlijk in het zonnetje kunt gaan vissen. Werp je haak in het water en probeer de grootste vissen te vangen. Op deze bladzijde vind je een mooie verzameling spelletjes waarin je allerlei locaties aan het water kunt verkennen. We hebben realistische sportvisserij spelletjes en ook een hoop grappige spellen waarin je gewoon zo veel mogelijk moet proberen te vangen. In veel van onze spelletjes kun je punten sparen om allerlei nieuwe kunstvliegen, sterkere vijslijnen en betere hengels vrij te spelen. Vaar in je jacht de oceaan op en probeer gigantische zeevissen te vangen, of ga lekker op een stoeltje aan de rand van een stil meertje zitten om rustig te hengelen. Op onze jachtspelletjes pagina kun je nog meer leuke spellen vinden!

Vissen: een mooie verzameling spellen

Mensen vissen onder andere om voedsel te vangen, voor hun plezier, voor wedstrijden en trofeeën, of zelfs om onderzoek te doen naar de diersoorten die in zeeën en rivieren leven. Je kunt vissen op allerlei verschillende manieren vangen: met een hengel, vislijn, en aas kun je proberen een vis aan de haak te slaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook speciale visvallen in het water leggen, een visnetje gebruiken, of vissen aan je speer proberen te rijgen. In deze spelletje is het doel vaak om zo veel mogelijk verschillende vissoorten te vangen. Kies de juiste hengels en het juiste lokaas om bepaalde vissen te vangen, en verken verschillende locaties waar weer andere soorten te vinden zijn.

Visspelletjes: vaardigheid en avontuur

Om vis te vangen moet je geduld hebben. In onze realistische visspelletjes zal je ook de juiste materialen moeten kiezen en de juiste techniek gebruiken om je vangst binnen te halen, anders ontsnapt je prooi. Verken stille meertjes, zoek een plekje bij de rivier om te vliegvissen, of werp je vislijn vanaf de pier om zeevissen aan de haak te slaan. We hebben ook een aantal visspelletjes met een spannende verhaallijn om uit te spelen. Vang veel vis om nieuwe materialen en betere bootjes te kopen zodat je de reis kunt voortzetten en het volgende deel van het verhaal kunt beleven.

Kleine vis, grote vis

In onze verzameling visje spelletjes vind je een aantal leuke spelletje waarin je een klein visje bent. Zwem door het water en eet kleinere vissen op om zelf groter te worden. Des te meer je eet, des te meer je groeit. Pas alleen wel op voor grotere vissen die jou proberen op te eten. Hoe groot kun jij worden? We hebben allerlei soorten visspelletjes om te spelen, dus neem een kijkje op de verschillende gerelateerde pagina’s of verken onze verzameling met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Vissen categorieën