home icon
ActieStripfiguren
Avengers Spelletjes
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Avengers spelletjes! Je vindt hier maar liefst 1 verschillende Avengers spelletjes, zoals bijvoorbeeld Avengers: Global Chaos

Avengers spelletjes speel je gratis online bij FunnyGames

Avengers, assemble! Op deze bladzijde vind je onze spelletjes met de superhelden van het bekende Avengers team in de hoofdrol. Vecht tegen je vijanden met Thor, Iron Man, Captain America en vele andere helden. Mep hele legers schurken opzij met de supersterke Hulk. Red de wereld van de kwaadaardige organisatie Hydra, of strijd samen tegen moordzuchtige monsters zoals Ultron en Thanos! Op onze Marvel spelletjes pagina kun je nog meer leuke games vinden met andere helden uit de strips en films van het Marvel universum!

Avengers: een grote groep helden

Het Avengers team telt een aantal van ’s werelds sterkste helden. Het team maakte haar eerste verschijning in 1963, en sindsdien zijn verschillende begaafde mensen, mutanten, aliens, en zelfs goden onderdeel geweest van de Avengers. Je kent natuurlijk al het team dat in de recente films centraal staat: Captain America, Iron Man, de Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye. Maar ook Spiderman, Ant-Man, Hercules en The Vision zijn deel geweest van de Avengers. Ook heeft het team samengewerkt met andere groepen Marvel-helden zoals de Fantastic Four en leden van de X-Men (onze X-men spelletjes kun je hier spelen). Omdat de Avengers stripboeken de favoriete helden van verschillende lezers bijeenbracht, werd de serie een blijvende hit. Het is dan ook niet gek dat de bioscoopfilms eveneens enorm populair zijn gebleken.

Avengers: vechten als superheld

De Avengers komen bijeen als de wereld wordt bedreigd door schurken die zo extreem gevaarlijk zijn dat zelfs de allersterkste helden ze niet in hun eentje kunnen verslaan. Door hun uiteenlopende krachten en talenten te bundelen kunnen de Avengers zelfs de machtigste vijanden aan, van interdimensionale monsters tot intergalactische goden. Ren, vlieg en spring door een doolhof van linke levels in het spel Avengers: Global Chaos. Wissel tussen de verschillende helden en gebruik hun unieke vaardigheden om iedere uitdaging te overwinnen. In spelletjes als Hulk Smash Down kun je je als woedende Hulk helemaal laten gaan en alles kapotslaan.

Nog meer superhelden!

Wil je nog meer spannende superhelden gevechten meemaken? Kijk dan ook even op deze bladzijde met superhelden vechtspelletjes. Onze normale vechtspelletjes vind je hier. We hebben allerlei leuke en spannende spelletjes om te proberen, dus neem gerust de tijd om met behulp van het sidebar menu en de zoekbalk onze collectie games eens helemaal goed te verkennen. Veel plezier met spelen!