home icon
Denk
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Woord spelletjes! Je vindt hier maar liefst 38 verschillende Woord spelletjes, zoals bijvoorbeeld Lingo & Croc Word

Speel woordspelletjes gratis online bij FunnyGames!

Op FunnyGames vind je een grote verzameling woordspelletjes. Houd je van scrabble, kruiswoord raadsels en letter puzzels, dan ben je hier dus op het juiste adres! Probeer leuke spelletjes waarin je de letters in de juiste volgorde moet zetten, verborgen woorden kunt zoeken, of het woord moet raden voordat het galgje af is. Lees hieronder meer over de verschillende woordspelletjes die we aanbieden, of ga naar onze puzzel spelletjes pagina waar je nog veel meer leuke spellen kunt vinden.

Woorden zoeken

Ben jij goed in het speuren naar kleine details? Woordzoekers zijn vermakelijke spelletjes die je vroeger voornamelijk in gedrukte puzzelboekjes kon vinden, om op vakantie mee te nemen. Nu kun je deze spellen ook gratis online spelen! Kijk naar de lijst met woordjes die onder het vak vol letters staan (meestal in alfabetische volgorde). Kun jij ze allemaal vinden? De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal of zelfs achterstevoren in de vakjes staan. Veel succes, en vergeet straks niet ook even een kijkje te nemen op onze woordzoeker pagina!

Kruiswoordpuzzel woordjes

Kruiswoordpuzzels zijn waarschijnlijk wel het beroemdste soort woordspelletje. Sommige kranten staan zelfs bekend om hun pittige puzzels met cryptische hints, gekke woordgrappen, en enigmatische anagrammen. Probeer een van deze uitdagende spelletjes en ontdek of jij een geboren puzzeltalent bent. Ook als er nog een behoorlijke leercurve voor je ligt is dat zeker geen probleem: oefening baart kunst.

Raad het woord in Galgje

Galgje is een leuk woordspelletje wat ook wel eens in de klas wordt gespeeld. Raad steeds een letter en probeer de lege vakjes in te vullen totdat je het geheime woord weet. Als je een verkeerde letter kiest, dan komt er een stukje van een tekening van een galg bij. Kun jij het woord ontdekken voordat de galg af is en het stokfiguurtje eronder bungelt?

Andere woord-, letter-, en scrabble puzzels

Daarnaast hebben we nog vele andere spelletjes waarin je woordjes moet leggen of letters moet verbinden. Probeer bijvoorbeeld eens het spelletje 4 Images 1 Word, of het spellingspel Words Cracker en kijk of hij een hoge score kunt neerzetten. Als je woordjes sneller wilt leren typen dan kun je ook op onze typspelletjes bladzijde terecht. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Woord categorieën