home icon
DenkRekenen
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Cool Math games! Je vindt hier maar liefst 3 verschillende Cool Math games, zoals bijvoorbeeld Make Me 10 & Hamsternikus

Speel gratis Cool Math spelletjes bij FunnyGames!

Wiskunde hoeft helemaal niet saai te zijn, of dat ene schoolvak waar je echt niets van bakt. Word goed in wiskunde door te oefenen met onze verzameling Cool Math spelletjes. Cool Math is een distributeur van computerspelletjes voor kinderen, en hun doel is om wiskunde leuker te maken door sommetjes en oefeningen in spelvorm te presenteren. Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, en delen, zo los je de puzzels in deze rekenspelletjes op en speel je de verschillende levels uit. Veel leuker dan met je neus in een rekenboek zitten. Bovendien vind je op onze rekenen spelletjes pagina nog veel meer uitdagende spellen.

Cool Math spelletjes online

Cool Math bestaat al sinds 1997 en is heel populair. Dat bewijst maar weer dat leren leuk is, als je het maar op de juiste manier doet. We doen in het dagelijks leven overigens ook de hele tijd beroep op onze rekenvaardigheden: Het herkennen van cijfers en begrijpen wat deze aantallen inhouden, geld optellen als je iets wilt kopen of wilt weten hoeveel je daarna nog overhoudt, of als je snoep of een pizza wilt delen met je vrienden. Vaak heb je zelf niet eens door dat je iets wiskundigs aan het uitrekenen bent! Natuurlijk is het wel zo dat sommige mensen meer aanleg hebben voor wiskunde dan anderen, maar het verschil tussen talent en vaardigheid is oefening, en oefenen dat kan iedereen!

Cool Math games: aan de slag!

Aan de slag dan maar! Weet je niet waar je moet beginnen? Probeer dan eens ons populaire spelletje Make Me 10? In dit rekenspel moet je eerst tot tien optellen door de juiste nummertjes te combineren. Daarna moet je steeds een hoger aantal maken, 11, 12, 13, 14… hoe ver kom jij? Of los doolhoven op met de geleerde en getransformeerde Professor Hamsternikus. Voor nog meer uitdagende games kun je ook even een kijkje nemen bij onze educatieve spelletjes en onze brain training spelletjes pagina. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Cool Math categorieën