home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Manager Spellen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 128 verschillende Manager Spellen spelletjes, zoals bijvoorbeeld Hot Dog Bush & Farmington

Speel De Beste Online Time Management Spelletjes Gratis Bij FunnyGames

Welkom op onze time management spelletjes pagina! Hier vind je een grote verzameling verslavende time management spelletjes om te spelen. In deze spelletjes moet je in strategische volgorde allerlei taken afwerken. Je personage werkt in een drukke winkel, een populair restaurant, of is misschien de manager van een succesvol bedrijf. Kun jij ze helpen alle taken gedaan te krijgen voordat de dag om is? Voer alle opdrachten zo effectief mogelijk uit. Als je niet oppast dan stapelen alle kleine taakjes zich op tot een hele berg werk. Plan alles goed in om een crisis te voorkomen en behaal al je inkoop- en verkoopdoelen!

Blijf De Werkdruk De Baas In Onze Gratis Time Management Spelletjes!

Er is zoveel werk aan de winkel als je een zaak goed lopende wilt houden! Met deze spelletjes leer je hoe je een slimme en efficiënte multi-tasker kunt worden. Vermaak je urenlang met onze spannende time management spelletjes met de meest meeslepende en dramatische verhaallijnen. Probeer bijvoorbeeld de Heart’s Medicine serie en help Allison Heart goed voor alle patiënten in haar ziekenhuisafdeling te zorgen. Ondertussen moet ze ook besluiten of ze wel of niet achter de knappe Dokter Daniel aan wil gaan… In de Delicious serie kun je de vriendelijke Emily helpen haar horecabedrijven te managen. In het persoonlijke leven van haar familie en vrienden is ondertussen ook van alles gaande! Er zijn allerlei leuke avonturen en bedrijven om te verkennen in deze prachtige online spelletjes. Kun jij steeds de juiste beslissingen maken en alle taken afvinken? Veel plezier met onze verslavende time management spelletjes!

Gerelateerde Manager Spellen categorieën