home icon
Auto
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Vrachtwagens Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 37 verschillende Vrachtwagens Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Monster Truck 2D & Blaze and Monster Machines: Dragon Island Race

Speel Vrachtwagen spelletjes online Bij FunnyGames

Met onze verzameling prachtige vrachtwagen spelletjes kun je in de grootste en machtigste vrachtwagens rondrijden. Vrachtwagens zijn ontworpen om allerlei soorten vracht te vervoeren, dus stapel alles in de laadbak en beklim de trap die naar de bestuurderscabine leidt. Van lange vrachtwagencombinaties die bestaan uit trekkers, aanhangers en opleggers tot een stevige torpedofront truck en frontstuur vrachtwagens, je vindt ze allemaal op deze pagina. Kies je favoriete trucks en dender de weg over!

Lever je Vracht veilig af met onze Vrachtwagen Race spelletjes

Als de zware pallets eenmaal zijn ingeladen dan kun je de weg op. In sommige spelletjes moet je op de snelweg al het andere verkeer ontwijken, maar soms zal je over lastig terrein moeten rijden om je levering te maken. Rijd door de bossen en bergen om allerlei afgelegen locaties te bereiken. Laat je truck niet omkieperen, want als je vracht uit de aanhanger tuimelt dan zijn er natuurlijk geen hijskranen of vorkheftrucks in de buurt om alles weer goed in te laden. Rijd voorzichtig en koop steeds een paar handige upgrades voor je vrachtwagen om de banden, besturing, en het onderstel te verbeteren. Zorg dat je zonder ongelukken aankomt.

Veel plezier met onze Vrachtwagen spelletjes en vele andere voertuigen

In onze monstertruck spelletjes draait het juist om ongelukken en explosies! Race door een arena vol hindernissen en sloop alle voertuigen die in de weg staan. Je grote wielen en stevige wielophangingen kunnen alles vermorzelen! Nou ja… bijna alles. Als je truck toch wordt gesloopt, probeer dan een van onze sleepwagen spelletjes waarin je gebroken voertuigen weg moet slepen. Je kan ook ambulancebusjes besturen, in oude dieselvrachtwagens rijden, en nog veel meer! Neem maar eens een kijkje en vind hier je nieuwe favoriete vrachtwagen spelletjes!

Gerelateerde Vrachtwagens categorieën