home icon
Vecht
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Robot spelletjes! Je vindt hier maar liefst 17 verschillende Robot spelletjes, zoals bijvoorbeeld Bomb It 1 & Hop Quest

De Beste Online Robot Spelletjes Voor Kids!

In onze verzameling coole robot spelletjes kun je je eigen robots bouwen, met robots in de battle arena vechten, of mensachtige machines gebruiken om allerlei gevaarlijke platform levels te verkennen. Robots zijn geavanceerde machines die je kunt programmeren om taken uit te voeren. In deze computerspelletjes kun je allerlei robots besturen en door het level laten bewegen. Sleep de onderdelen naar de juiste plek op het bouwplan om je kunstmatige krijgers in elkaar te zetten. Je kan onderdelen upgraden en verwisselen om je robots sterker en sneller te maken, of om het uiterlijk van je robot te veranderen. Help de robots uit het laboratorium te ontsnappen, sluip een ruimteschip in, of speel een ander spannend robotavontuur.

Speel Onze Verzameling Gratis Robot Spelletjes en Bestuur Coole Androïden

Robots zijn een populair onderwerp in science-fiction boeken en films, van de Robot serie van Isaac Asimov tot de kwaadaardige Cybermen en Daleks uit de Doctor Who TV-serie. Soms lijken de robots op mensen, zoals in de Terminator films, maar in andere verhalen komt het gevaar misschien vanuit een andere hoek, bijvoorbeeld een AI-systeem dat onbeheersbaar wordt en kwade beslissingen maakt. In onze vermakelijke online robot spelletjes vind je niet alleen androïden en cyborgs, maar ook metalen robot-draken, cybernetische eenhoorns, en cyborg-dinosaurussen. Zelfs al zijn onze robotische helden complexe technologische hoogstandjes, zonder jouw hulp zullen deze futuristische figuren de vele uitdagingen die ze tegenkomen niet overleven! Bestuur de machines en leid ze langs alle gevaren de levels door in onze geweldige selectie coole robot spelletjes!

Gerelateerde Robot categorieën