home icon
Vecht
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Zombie spelletjes! Je vindt hier maar liefst 57 verschillende Zombie spelletjes, zoals bijvoorbeeld Medieval Defense Z & Undead Drive

Speel De Beste Zombie Spelletjes Gratis Online

Zombies zijn vreselijke vleesetende gedrochten die uit het graf zijn herrezen en verse hersenen zijn hun favoriete eten. Zombies zetten maar al te graag hun tanden in je vlees. Ze blijven maar achter je aan komen, zelfs al vallen hun rottende lichamen helemaal uit elkaar! In deze verslavende online spelletjes moet je proberen te ontsnappen uit de klauwen van deze hongerige gruwels. Het lijkt wel een horrorfilm! Zoek snel een schuilplaats en barricadeer alle ramen en deuren. Natuurlijk zal je overdag ook op zoek moeten gaan naar eten en andere spullen die je nodig hebt om te overleven. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen, batterijen, en extra ammunitie. Tijdens de lange angstaanjagende nachten zal je hard moeten werken om ze zombies buiten de deuren te houden. Probeer zo min mogelijk ammunitie te verspillen door de levende lijken die op je schuilplaats af komen gesloft steeds precies in het hoofd te raken – in de meeste zombie spelletjes is zo’n ‘headshot’ namelijk de snelste manier om een zombie uit te schakelen!

Een Grote Selectie Coole Zombie Survival Spelletjes

Speel hier een prachtig aanbod zombie spelletjes en beleef allerlei avonturen. Speel komische voetbalwedstrijden waarbij de bal een stel hersenen is en je tegenstanders een horde kwijlende zombies! Of speel een realistisch FPS spel vol griezelige monsters en onverwachtse schrikmomenten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze collectie Dead Zed zombie avonturen en onze andere coole zombie vechtspelletjes. Een wetenschappelijk experiment is verschrikkelijk uit de hand gelopen en een mysterieus virus verspreidt zich door de stad. Bijna alle mensen zijn in zombies veranderd! Op de een of andere manier ben jij niet geïnfecteerd geraakt, maar voor hoe lang kun je nu nog overleven? De zombies komen namelijk met z’n allen op je af. Sla de levende lijken van je af en probeer te ontsnappen. Kun jij jezelf op tijd in veiligheid brengen? Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Zombie categorieën