Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai

Straw Hat Samurai

0
0Waardering:

Beschrijving

Straw Hat Samurai is een vechtspelletje dat zich afspeelt in het feodale Japan. Vijandelijke krijgsheren van het Aka-Ryu koninkrijk bereiden een invasie voor. Het vijandelijke leger heeft de torens die de bergpas bewaken al ingenomen, en zijn bezig met het opzetten van een basiskamp voor versterking in de pas. Van daar zullen ze je land proberen te veroveren. Jij een samurai-krijger en moet door het bos sluipen om een afleidingsmanoeuvre uit te voeren. Snijd de vijanden de pas af en verzwak hun verdediging.

Hoe speel je Straw Hat Samurai?

Je moet een route door het bos vinden. In elk gebied zal je vijandelijke soldaten en bewakers tegen het lijf lopen. Je kan je vijanden verslaan door over ze heen te vegen voordat ze je kunnen aanvallen. De samurai snelt naar voren en zal ze met zijn zwaard verwonden of doden. De samoerai heeft ook een boog bij zich. Hiermee kan hij onder andere de bewakers in de wachttorens neerschieten.

Spelontwikkelaar

IceStone

Releasedatum

19 januari 2022

Gebruik de muis om lijnen te tekenen. Teken een lijn door een vijand en de tegenstander zal doormidden geslagen worden. Gebruik de shift toets om je boog te activeren.