home icon
Avontuur
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Ridder Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 20 verschillende Ridder Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Stickman Rusher & Lord of the Knights

Vecht tegen draken en red prinsessen In onze gratis online ridder spelletjes

In onze verzameling gratis online ridderspelletjes kun je door het legendarische koninkrijk van Koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel reizen. Pak je zwaard en hijs je harnas over je tuniek. In deze spellen kun je meedoen aan een steekspel toernooi, de boeven uit het koninkrijk verbannen, een middeleeuws rijk opbouwen, en bewijzen hoe dapper je bent door een draak te verslaan en de edelvrouw in nood te redden.

Speel de spannendste ridder spelletjes en bouw een koninkrijk of win een steekspel

Veel van onze prachtige spellen waarin je een koninkrijk uit de grond kunt stampen spelen zich af in de middeleeuwen. Zorg dat je dorpje uitgroeit tot een grote stadstaat. Train je dorpelingen zodat ze je land tegen vijandelijke aanvallen kunnen beschermen. Er zijn veel gedichten geschreven over Lancelot, een van de ridders van Arthur. Lancelot stond bekend als de beste zwaardvechter van Camelot en was ook in het steekspel de allerbeste. Maar in deze spelletjes kan ook jij een gevierde held van de middeleeuwse ridderspellen worden. Spring op je paard en houd je lans goed vast. Bescherm jezelf met je schild terwijl je je tegenstander van zijn paard probeert te stoten.

Verken het rijk en roei de monsters uit met je koene ridder

Wordt een heldhaftige ridder en ga op avontuur. Reis door het hele land om je moed en hoffelijkheid te tonen. Gallopeer door de velden en bossen, versla verschrikkelijke monsters en bezoek andere koninkrijken om te zien of er niet ergens een lid van het hof hulp nodig heeft. Er is vast wel ergens een koning die op zoek is naar een koene ridder om op een gevaarlijke queeste uit te zenden. En laat jij nu net op zoek zijn naar een heldendaad om te verrichten…!

Gerelateerde Ridder categorieën