home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Vlieg spelletjes! Je vindt hier maar liefst 72 verschillende Vlieg spelletjes, zoals bijvoorbeeld Flight Simulator C-130 & Paw Patrol Air Patroller

Speel De Beste Vliegspelletjes Gratis Online Bij FunnyGames

Op FunnyGames kun je gratis allerlei prachtige vliegspelletjes spelen. Rol over de vertrekbaan en stijg de lucht in met een van onze vele 3D vliegtuigsimulatiespelletjes. Volg de route die voor je vliegtuig is uitgestippeld laat je toestel veilig landen wanneer je je bestemming hebt bereikt. In deze spelletjes ben jij een piloot die bevoegd is om allerlei interessante luchtvaartuigen te besturen zoals helikopters, heteluchtballonnen, zweefvliegtuigjes, klassieke oorlogsvliegtuigen, en stoere straaljagers. Binnen deze selectie vliegspelletjes vind je ook leuke spellen waarin je met superhelden en grappige vogeltjes door de lucht kunt vliegen. Fladder met je cape of je vleugels om tussen alle hindernissen door te vliegen.

Veel Plezier Met Onze Fantastische Vliegspelletjes

Test je vaardigheden als piloot in een van onze vele oorlogsvliegtuig en vliegende aas spelletjes. Vlieg omhoog in de Amigo Pancho ballonnenspelletjes en glip langs alle gevaarlijke hindernissen. Onze gratis vliegspelletjes zijn een subcategorie van het genre behendigheidsspelletjes, dus je vaardigheden zullen flink op de proef worden gesteld. Als eerste moet je natuurlijk je luchtvaartuig de lucht in proberen te krijgen. Als je eenmaal los bent gekomen van de grond moet je proberen op de juiste hoogte te blijven. Vervolgens moet je het ook nog klaarspelen om je vliegtuig weer veilig op het asfalt te zetten. Laat het toestel zonder ongelukken soepel op de landingsbaan neerkomen. Kun jij met je helikopter ook precies op het helikopterdek tot stilstand komen? Geniet van al de prachtige vliegspelletjes, vluchtsimulator spelletjes, pilotentraining spelletjes, en helikopter spelletjes die we hier op FunnyGames voor je klaar hebben staan. Bekijk snel deze overzichtspagina, want alle toestellen staan al klaar voor vertrek en wachten alleen nog op hun piloot!

Gerelateerde Vlieg categorieën