home icon
BehendigheidBouw
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Minecraft spelletjes! Je vindt hier maar liefst 29 verschillende Minecraft spelletjes, zoals bijvoorbeeld GrindCraft & Pixelcraft Differences

Gratis Minecraft spelletje bij FunnyGames

Minecraft is een spel voor creatievelingen. Verken je omgeving en ga op zoek naar nuttige materialen om aan je verzameling toe te voegen. Je kan steen uithakken, ertsen opgraven, houthakken, tuinaarde wegscheppen, planten pakken, en zelfs lava kun je als een groot blok optillen en meenemen. Je kan al deze materialen inzetten om nieuwe spullen te maken. Alles wordt weergegeven als grote 3D pixels die ook wel voxels worden genoemd. Je kan deze voxels opstapelen om er allerlei dingen mee te bouwen: eilanden, torens, kastelen, tempels en nog veel meer. In de survival modus kun je ook tegen monsters en andere spelers vechten. Maak snel wat wapens voordat iemand je aanvalt! Wil je nog meer spullen bouwen, kijk dan ook even op onze pagina met bouwspelletjes.

Minecraft – de vrijheid om zelf het spel te bedenken

Minecraft werd bedacht door de Zweedse spelontwikkelaar Markus Persson en is een van de bestverkochte spelletjes ooit. Wat dit spel zo aantrekkelijk maakt is de vrijheid die spelers hebben om zelf te bepalen hoe ze het spel willen spelen. Terwijl de meeste videospellen een vaste verhaallijn hebben waarbij speler een gericht doel moeten behalen, is dat bij Minecraft niet het geval. Spelers bepalen namelijk zelf hoe ze hun tijd in de 3D wereld van Minecraft willen indelen. Als je voornamelijk wilt bouwen, dan kun je gereedschap maken en daarmee aan de slag gaan. Wil je wat meer spanning toevoegen, dan kun je in survival mode op zoek naar eten en materialen om een schuilplaats te bouwen voordat de duistere nacht zombies, slijmbeesten, skeletten en andere monsters met zich meebrengt.

Onze Minecraft verzameling

In sommige spellen binen onze Minecraft verzameling kun je een grote landkaart verkennen, een beetje zoals in de Adventure modus van het originele spel. In andere spelletje kun je bijvoorbeeld aan de slag met het ontwerpen van je eigen skins. Probeer eens het verslavende spel Grindcraft Remastered. Kun jij alle bouwsels, gereedschappen en wapens maken die je nodig hebt om iedere landkaart uit te spelen? In Mine Clone 4 kun je allerlei opties uitkiezen om je eigen omgeving te bouwen. Wat voor een wereld wil jij vandaag eens gaan verkennen? Bekijk onze spelletjescatalogus en probeer alle bezoekersfavorieten. Als je deze spellen leuk vind, bekijk dan hier ons volledige overzicht van gratis simulatie spelletjes!

Gerelateerde Minecraft categorieën