home icon
Sport
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling honkbal spelletjes! Je vindt hier maar liefst 5 verschillende honkbal spelletjes, zoals bijvoorbeeld Super Baseball & Baseball Pro

Speel gratis honkbalspelletjes online bij FunnyGames

Hé slagman, ben je klaar om die winnende homerun te slaan in een van onze leuke honkbal spelletjes? Of is jouw sterke arm juist het meest geschikt om te pitchen? Hoe dan ook, met onze honkbal games zit je zo meteen op het puntje van je stoel. We hebben realistische honkbalwedstrijd spelletjes en honkbalspellen met leuke twist! Dus pak je honkbalknuppel en je handschoen, want het is tijd om het veld op te gaan! Voor meer sporten kun je terecht op onze sportspelletjes pagina.

Honkbal: het spel

Honkbal is een balsport waarin twee teams van negen spelers om de beurt gedurende een speelhelft verdedigen en de andere speelhelft aan slag zijn. Elke ronde van twee speelhelften heet een innings. Het veld bestaat uit een ruitvormige zone die wordt afgebakend door de vier honken. Daaromheen ligt het binnenveld, en nog verder van de thuishonk ligt het buitenveld. Het team dat aan slag is probeert de bal met een knuppel weg te slaan en snel tegen de klok in van honk tot honk te rennen totdat ze de thuisplaat weer bereiken. Het verdedigende team probeert ervoor te zorgen dat dit niet lukt. Ze kunnen bijvoorbeeld de bal direct vangen zodat de slagman af is, of de rennende slagman uittikken of bij een gedwongen loop uitbranden.

Realistische honkbal games: scoor een homerun

Als je het liefst homeruns wilt slaan, dan hebben we zeker een paar slagman spellen die goed bij jou passen! Het spel State of Play Baseball bijvoorbeeld, of Baseball Pro waar je je homerun-hits kunt oefenen. De werpers gooien de bal naar je toe en jij moet proberen de bal zo ver mogelijk te slaan en zoveel punten te scoren als je kan. Vind je dit soort behendigheidsspelletjes heel leuk? Bekijk dan ook onze behendigheidsspelletjes pagina.

Honkbalspelletjes unblocked

We hebben ook een aantal andere honkbalspelletjes die niet zo levensecht zijn en vaak komische elementen bevatten, zoals bijvoorbeeld het spel Zombie Baseball waarin je zombies ondersteboven kunt meppen met de ballen die je wegslaat. Neem maar eens een kijkje op deze pagina om nog meer van dit soort grappige spellen te vinden. Sommige scholen en bibliotheken en zelfs cafés proberen games op hun netwerk te blokkeren, maar onze spelletjes zijn altijd toegankelijk. Wil je ook andere balsporten proberen, kijk dan op deze pagina.

Gerelateerde Honkbal categorieën