home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling balspelletjes! Je vindt hier maar liefst 295 verschillende balspelletjes, zoals bijvoorbeeld Bubble Hit & Bubbles Shooter

Balspelletjes speel je gratis online bij FunnyGames!

Ballspellen zijn door de eeuwen altijd populair geweest, of het nu om sporten uit de oudheid, moderne balsporten, of online balspelletjes gaat. Naast een mooie selectie sport spelletjes over bijvoorbeeld basketbal of voetbal hebben we ook een aantal leuke stuiterbal spelletjes, 3D balspelletjes en andere soortgelijke arcade games. Werp, trap, of rol de bal naar het doel. Je kunt op deze pagina allerlei leuke spelletjes vinden om te spelen, dus neem gerust een kijkje, of gebruik het menu links om verwante spelcategorieën te verkennen.

Ball games: sporten

Balsport is een populair onderwerp binnen de categorie behendigheidsspelletjes. Balspellen zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Er zijn spellen waarin je de bal met een knuppel of racket de juiste kant op moet proberen te meppen, of goalspellen waarin je de bal in een doel moet proberen te gooien, schoppen, of rollen. In netspellen zoals volleyball en netbal moet je de bal over het net zien te spelen om aan de andere kant van het veld te kunnen scoren. Veel balsporten hebben een bijbehorende bal met een uniek uiterlijk en eigenschappen die perfect zijn voor de betreffende sport.

Meer balspelletjes

Naast balsporten hebben we ook veel puzzelspelletjes met balletjes. Onze arcade games met 2D en 3D knikkers, bollen en ballen zijn lastiger dan het lijkt. Hoe ver kom jij in deze uitdagende behendigheidsspelletjes?

Balspelletjes: Red Ball

Probeer bijvoorbeeld eens de Red Ball serie. We hebben alle afleveringen hier bijeengebracht op onze Red Ball pagina. Rol of stuiter de bal over de platforms naar het eindpunt en ontwijk ondertussen alle dodelijke vallen. Als het mislukt zal je het level opnieuw moeten proberen, maar let goed op want je hebt maar een bepaald aantal levens… Veel succes!

Balspelletjes: Pong

Ook hebben we een aantal gave arcadespelletjes met balletjes. Zo kun je verschillende edities spelen van het klassieke computerspel Pong. Doet het hoge nostalgiegehalte van deze spelletjes je niet zo veel? Probeer dan eens onze 3D games, waar je ook een mooie verzameling populaire balspelletjes kunt spelen. Je vindt hier onder andere Helix Toren spelletjes en 3D reactiespellen met rollende ballen, zoals Slope en Color Bump. Veel plezier!

Gerelateerde Ballen categorieën