home icon
AvontuurZoeken en Vinden
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling verborgen voorwerpen! Je vindt hier maar liefst 24 verschillende verborgen voorwerpen, zoals bijvoorbeeld Home Makeover Hidden Object & Hidden Objects Hello Winter

Speel gratis Verborgen Voorwerpen spelletjes bij FunnyGames

Op FunnyGames hebben we een grote verzameling zoekplaatjes met verborgen voorwerpen om gratis online te spelen. Kijk goed naar de plaatjes en vind alle verloren voorwerpen en aanwijzingen. In het Engels heten deze spelletjes Hidden Object Games, en daarom worden ze ook wel eens afgekort tot ‘HOG’ of ‘HOS’ (Hidden Object Scenes) spellen.

HOPA spelletjes

Soms kom je ook wel eens de benoeming ‘HOPA’ tegen. Dit staat voor Hidden Objects Puzzel Avontuur. In sommige spelletjes ga je namelijk puur en alleen op zoek naar verborgen voorwerpen, maar andere spellen bevatten ook allerlei puzzels. Dan moet je bijvoorbeeld ook zoeken naar aanwijzingen, symbolen onthouden, puzzelstukjes opsporen, of delen van verscheurde foto’s vinden en aan elkaar plakken om nieuwe delen van het verhaal te ontdekken.

HOG spelletjes: hoe speel je ze?

Elk plaatje stelt een scene voor, en meestal is nogal een rommeltje! Er liggen allerlei spullen waardoor je makkelijk door de vele details en nutteloze voorwerpen wordt afgeleid. Tussen alle troep zijn wel een aantal dingen verstopt die je moet verzamelen. Vaak heb je een lijstje met voorwerpen of een vak waarin je alleen de silhouetten van de benodigde spullen kunt zien. Kijk goed en probeer alles te vinden. Als je de juiste voorwerpen aanklikt, verdwijnen ze uit het plaatje, waardoor je stukje bij beetje meer overzicht creëert.

Onze HOS games

Er zijn allerlei variaties op deze mooie spellen: onbeperkt spelen, met een timer spelen, en thema’s als paranormale avonturen, mysterieuze erfenissen, en detectives. Weet je niet waar je moet beginnen? Zweef met je muis over de spelletjes en bekijk de beoordeling die andere spelers elk spel hebben gegeven, of lees hieronder meer over onze games.

Verborgen Voorwerpen: Spannende Mysteries

Bovennatuurlijke gebeurtenissen zijn een populair thema. Stel je eens voor dat je ineens een vreemde oude villa erft, of je komt ergens een verlaten kasteel tegen. Zou het niet spannend zijn om op onderzoek uit te gaan? Ontrafel het mysterie van een vreemde verdwijning in het HOS spel The Stanwick Legacy en verzamel de sleutels en puzzelstukken die je nodig hebt om alle geheime deuren en kamers in deze spookvilla te verkennen. Op onze pagina met Mysterieuze Avonturen vind je meer van dit soort zoekspelletjes.

Verborgen Voorwerpen: Detective

Detectives zijn natuurlijk een voor de hand liggend onderwerp: ook zij moeten goed speuren naar aanwijzingen en voorwerpen die een ander waarschijnlijk over het hoofd zou zien. Zoek op het plaats delict goed naar voorwerpen, vingerafdrukken, en ander bewijsmateriaal die je op het hoofdbureau kunt onderzoeken. Speel bijvoorbeeld de grappige detective serie Vortex Point en los een aantal ogenschijnlijk bovennatuurlijke mysteries op. Of werk samen met de tv-detectives Rizzoli en Isles om een aantal bloedstollende moorden op te lossen in The Masterpiece Murders.

Zoek meer Verborgen Voorwerpen

Ben je er klaar voor? Zoek en leuk spel uit en begin met spelen, of bekijk de gerelateerde onderwerpen in de sidebar. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Verborgen Voorwerpen categorieën