home icon
ActieMonster
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling griezelige spelletjes! Je vindt hier maar liefst 23 verschillende griezelige spelletjes, zoals bijvoorbeeld Slenderman Must Die: Abandoned Graveyard & Hide and Seek

Speel hele griezelige spelletjes online op FunnyGames!

Word jij al bang als je ‘s nachts in je eigen huis in het donker door de gang moet lopen? Dan zijn de griezelige spelletjes die we hier voor je hebben verzameld misschien toch niet voor jou weggelegd. Maar voor degenen die het juist heerlijk vinden om eens even lekker te griezelen en gruwelen is dit precies de juiste spelletjespagina. Neem maar eens een kijkje door dit overzicht angstaanjagende spellen vol schrikwekkende monsters en bovennatuurlijke mysteries. Akelige omgevingen, spookverhalen, en bloedstollende schrikmomenten – ben jij dapper genoeg om deze duistere spellen te spelen? We hebben actie en avonturenspelletjes waarin je spookhuizen en andere onheilspellende locaties kunt verkennen. Zoek de uitweg in een van onze lugubere escape room spelletjes, of kijk verder op onze horrorspelletjes pagina. Is het alweer bijna Halloween? Demonisch speelgoed, sombere landhuizen, en vervallen villa’s… hier kun je spelen tot je haren er recht van overeind gaan staan!

Griezelige spelletjes vol duistere wezens

In onze verzameling Spookhuis spelletjes kun je op onderzoek gaan in allerlei gebouwen waar de geesten van de vorige bewoners nog rondwaren. Of misschien vind je het ook wel eens leuk om zelf het spook te spelen en de nieuwe bewoners de stuipen op het lijf te jagen in grappige spelletjes als Huis Spoken, waar je met behulp van allerlei vreemde verschijnselen ongewenste bezoekers het huis uit moet werken.

Enge spelletjes en personages

Houd je van enge verhalen over bovennatuurlijke wezens, dan kun je op onze monster spelletjes pagina allerlei leuke games vinden met vampiers, zombies, weerwolven, heksen en andere griezels. Naast de gebruikelijke klassiekers uit het horrorfilm en spookverhalen genre kun je ook een aantal spellen spelen met nieuwere monsters, zoals bijvoorbeeld de creepypasta-creatie Slenderman. In onze Slenderman spelletjes moet je uit de klauwen van dit akelig magere gezichtsloze gedrocht zien te blijven.

Echt griezelen: overleef de nacht

Na middernacht komen er allerlei meedogenloze monsters tevoorschijn gekropen. Krijg je al helemaal kippenvel van kwaadaardige poppen en vind je clowns totaal angstaanjagend? Neem dan dat baantje als nachtwaker bij Freddy’s speelpaleis maar liever niet aan. Houd de behekste animatronics goed in de gaten in onze {Five Nights at Freddy’s}(tag: 1936) spelletjes, want anders klauwen ze zo door de deuren van je wachterskantoortje en zal je de nacht niet overleven. Zoek in onze zombiespelletjes overdag naar wapens en voedsel en verdedig je fort als het donker wordt. In onze Mysterieuze Avonturen spelletjes vind je nog veel meer griezelige verhalen om heerlijk van te huiveren. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Griezelig categorieën