home icon
ActieAnime
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Naruto spelletjes! Je vindt hier maar liefst 1 verschillende Naruto spelletjes, zoals bijvoorbeeld Naruto: Dating Sim

Speel de beste Naruto spelletjes gratis online bij FunnyGames

Naruto is een populaire manga serie door tekenaar en schrijver Masashi Kishimoto. Bij FunnyGames kun je een selectie spelletjes spelen die op deze manga serie en de bijbehorende anime zijn gebaseerd. Omdat Naruto een actieserie is waarin alle hoofdpersonages ninja’s zijn, gaat het voornamelijk om arcade vechtspelletjes. Voor meer spelletjes met personages uit Japanse tekenfilms kun je een kijkje nemen bij onze anime spelletjes. Voor al onze spelletjes met ninja’s kun je hier terecht.

Waar gaat Naruto over?

Naruto verscheen van 1999 tot en met 2014 in het weekblad Weekly Shounen Jump, het meest populaire manga blad in Japan. De serie gaat over een jonge ninja, Naruto Uzumaki. Toen hij een baby was, werd zijn dorp aangevallen door Nine-Tails, een demonische vos met negen staarten. De toenmalige dorpsleider versloeg de demoon en sloot Nine-Tails op in het lichaam van Naruto. Hierdoor zijn mensen bang voor hem en groeit hij op als buitenbeentje. Vastbesloten erkend te worden door zijn dorpsgenoten, traint Naruto om de nieuwe Hokage worden. Wanneer verschillende bendes vijandige ninja’s Naruto’s dorp aanvallen, moet hij leren de krachten van Nine-Tails te gebruiken om iedereen te beschermen.

Anime en vervolgseries

De serie was een internationaal succes en er volgde binnen korte tijd een anime versie. De eerste helft van de anime verscheen onder de titel Naruto, en de tweede helft werd uitgegeven als Naruto: Shippuden (Orkaankronieken). Toen de oorspronkelijke manga serie was afgelopen verscheen er vrijwel meteen een vervolgserie, Boruto: Next Generations. Deze serie gaat over de kinderen van de generatie ninja’s uit de eerste serie.

Hoe speel je Naruto spelletjes

Gevechten en het leren van speciale ninja-technieken is een groot onderdeel van de verhaallijn van de serie, en staat ook in de spelletjes centraal. Train en leer verschillende ninja moves om je vijanden te verslaan met Naruto, Sakura, Sasuke, Kakashi, Rock Lee, en de rest. Of strijd tegen personages uit andere populaire anime series, bijvoorbeeld in het spel Anime Fighting. Veel plezier met spelen!

Gerelateerde Naruto categorieën