home icon
Denk
Op FunnyGames.nl vind je de leukste verzameling Doolhof spelletjes! Je vindt hier maar liefst 38 verschillende Doolhof spelletjes, zoals bijvoorbeeld Pac Game & Minecaves 2

Kun Jij De Uitweg Vinden In Deze Uitdagende Doolhofspelletjes?

Zoek goed naar de uitweg in onze verzameling uitdagende gratis doolhofspelletjes! Kun jij ontdekken welk pad je moet volgen om van de ingang van het doolhof naar de uitgang te komen? We hebben hier allerlei mooie doolhofspelletjes die je kunt proberen op te lossen, van heggendoolhoven en doolhoven van ijs tot 3D doolhoven en griezelige labyrinten vol zombies, gekke wezens, of zelfs een Minotaurus! Reis door de kronkelende gangetjes en zoek naar schatten en andere waardevolle voorwerpen. Vergeet niet een lang stuk garen mee te nemen zodat je de weg niet kwijtraakt!

Verken Lastige Labyrinten En Leuke Doolhofspelletjes Voor Kids

De woorden “doolhof” en “labyrint” worden vaak door elkaar gebruikt alsof ze hetzelfde betekenen, maar eigenlijk klopt dat niet. Weet jij wat het verschil is tussen een doolhof en een labyrint? Een klassiek labyrint bestaat uit een enkel pad zonder aftakkingen. Als je door een labyrint loopt voelt het misschien wel alsof je de weg kwijt bent omdat je niet goed kunt zien waar je je precies bevindt, maar als je gewoon rechtdoor blijft lopen dan vind je uiteindelijk altijd de kamer die zich in het midden bevindt. Om de uitgang te vinden, hoef je je alleen maar om te draaien en de andere kant op te lopen. Doolhoven hebben juist wel vertakkingen. Dat betekent dat het pad zich hier en daar splitst. Als je voor zo’n splitsing komt te staan zal je moeten kiezen welke kant je op gaat. Als je de verkeerde richting kiest, kom je een val of een doodlopend einde tegen. Oeps! Draai je maar snel om en probeer het opnieuw. Kun jij de uitweg vinden of raak je hopeloos verdwaald? Wees geduldig en probeer goed te onthouden welke afslag je steeds hebt gekozen. Uiteindelijk kom je er vast wel uit. Veel succes!

Gerelateerde Doolhof categorieën